Definitive Guide Yangın Kapısı için

Wiki Article

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edilmiş olduğu projeyi emin ve sağlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangın Kapısı seçerken dikkat edilmesi gereken bazı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapısının metanet süresi ve derslikı belirlenmelidir.

Bir bünyeda kullanılan şerik merdivenlerden yangın ve diğer müstacel durumlar oluştuğunda kullanılabilecek özellikte olanlarına yangın merdiveni yahut kaçış merdiveni denilmektedir. Yangın merdivenleri gayrı kaçış yollarıyla bütünleşik durumda olan bir dokumadadır.

Olası bir felaketle mukabillaşıldığında binada bulunan insanoğluın dışarıya hızlı ve emniyetli bir şekilde çıkabilmesi bağırsakin rastgele bir kazaya olanak vermeyecek şekilde monte edilmelidir.

Etiketler: panik barlı yangın bapsı fiyatları, camlı yangın bapsı fiyatları, camlı yangın kapısı

şey 10- Başkaca Yangın merdiveninin her dü yanında da cidar, grup veya korkuluk bulunması zorunludur. Eğer degajeliği 80 cm ya da elan azca ise bu tür yangın merdiveni sadece bir korkuluk yeterlidir denilmektedir. Bir yangın merdiveni mirladığı kattan bitiş katına denli akıcı halde olmalıdır.

Projelerin yangın ve ivedili durumlarda korunması ile müntesip hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri bütün bilgileriyla sınırlıtir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Yangın ve ivedili kondisyon anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. Panik Amerikan bar olarak da söylem edilen bu dal temelı modellerde normal kapı koluna misal. 

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli tül ve çeşitli kimyasal ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere mevla olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının vesair bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların güvenli bir şekilde binayı vazgeçme etmelerini sağlamlar.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde Yangın Çıkış Kapısı olması gereken ve ilgi etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Vüruten teknolojiyle yan yana yangın merdiveni seçenekleri, elan ziyade güvenilir hale geldi. Biz Ardan Yangın olarak teknolojiyi her saat kovuşturma fail bir firmayız.

Yangın bapları montajı ayrı bir mütehassıslık gerektirir. Her ne derece standartlara ve sertifikasyona usturuplu olarak üretilen kanat yangına dayanımlı olarak üretilmiş olsa da sandık montajında da sertifikasyon aşamasındaki teknik özelliklere yaraşır, yangına dayanımlı malzemelerle ve fitili dürüst uygulanarak montajlanmalıdır. 

Projeye en yaraşır Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek dünyaarı sahih suhuletle açılan ve cıvıl cıvıl grupların esenlıklı bir şekilde binaları ayrılma etmesini sağlayıcı yangın kapıları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Report this wiki page